Bestill veivisere

Så flott at dere vil ha besøk! Sjekk reiseruta for hvilke uker som er tildelt ditt fylke, og bestill ønsket dato for besøk. Noen ganger kan det være vanskelig å få besøk akkurat den dagen det passer dere best, men legg inn ønsket dag og kryss fingrene. Vi gjør vårt beste!

Når kan du få besøk?
Hvert fylke har fått tildelt visse uker i skoleåret for når veiviserne kan komme innom. Se hvilken uke veiviserne besøker ditt fylke under Reiserute. Hvis ingen av de tildelte ukene passer, har dere en siste sjanse i «Hvor-som-helst»-uka 26-28 mai (uke 22/2025).

Fra august til oktober har veiviserne studier på Samisk høgskole hvor de forbereder seg faglig til skolebesøkene, og i juni har de avsluttende eksamen.

Veivisernes reiserute for skoleåret 2024-2025 begynner 4. november (uke 45) og avsluttes 4. juni (uke 23). Bestillinger utenom dette tidsrommet blir ikke behandlet.

Videregående skoler prioriteres
Veivisernes oppdrag er i hovedsak å besøke videregående skoler, men vi besøker også andre skoler dersom det passer slik med reiseruta. Vi gjør oppmerksom på at skolene bør være åpne for skolebesøk andre datoer enn de som legges inn som ønsket dato ved bestilling, fordi vi må tilpasse reiseruta og besøke flere skoler i samme område eller fylke. Vi besøker ikke barnehager.

Veiviserteamet tilbyr to presentasjoner á 90 minutter pr skoledag. Alt de trenger til presentasjonene er en projektor med lyd og tilgang til internett.

Hvordan bestille veivisere på skolebesøk?
Ta en titt på reiseruta, så ser dere hvilke uke som er forbeholdt ditt fylke, og sjekk kalenderen for hvilke dager som allerede er booket. Bruk bestillingsskjemaet under og send det til oss. Husk å fylle ut alle felt i skjemaet. Ved tomme felt blir ikke bestillingen sendt til oss.

Vi ses! 🙂

Skoleinformasjon

Sammenslåing av klasser

Hvis flere klassetrinn eller fagretninger skal slås sammen, spesifiser i kommentar

Kontaktpersoner


Kontaktpersoner

For å være sikker på at vi kan få tak i dere på kort varsel, trenger vi to kontaktpersoner

Presentasjon

Ønsket dato

Det er ingen garanti for at dere får den datoen dere ønsker, men vi prøver så godt vi kan.

Kommentar

Har dere noe spesielle ønsker, eller ting vi bør vite, skriv dette her.